Новини

  • 08.06.2023 Правила безпеки на літніх канікулах

      Правила безпеки на літніх канікулах  З метою безпеки життєдіяльності учасників освітнього процесу Жовнинської початкової школи, для забезпечення дотримання вимог щодо охорони дитинства, охорони праці, вимог техніки безпеки на час літніх канікул, РЕКОМЕНДУЄМО бути особливо обачними та уважними під час літніх канікул, зокрема:  1) з питань дій у випадку надзвичайних ситуацій, дій у разі...

  • 22.05.2022 161-ша річниця перепоховання Т. Г. Шевченка

    22 травня 1861 відбулось перепоховання Тараса Григоровича Шевченка на Чернечій горі поблизу Канева. Після того, як п’ятдесят вісім днів прах Шевченка перебував у Петербурзі, його домовину, згідно із заповітом, за клопотанням Михайла Лазаревського, після отримання ним дозволу в квітні того ж року, було перевезено в Україну й перепоховано на Чернечій горі біля Канева. Труну спочатку привезли до Києва, де з небіжчиком могли попрощатися усі охочі...

  • 22.04.2022 ПРАВИЛА ПОВОДЖЕННЯ З ВИБУХОНЕБЕЗПЕЧНИМИ ПРЕДМЕТАМИ

     Правила поводження з вибухонебезпечними предметами Під вибухонебезпечними предметами слід розуміти будь-які пристрої, засоби, підозрілі предмети, що здатні за певних умов вибухати. До вибухонебезпечних предметів належать: Вибухові речовини — хімічні з'єднання або суміші, здатні під впливом певних зовнішніх дій (нагрівання, удар, тертя, вибух іншого вибухового пристрою) до швидкого хімічного перетворення, що саморозповсюджується, з виділенням великої кількості енергії і утворенням газів...

  • 19.01.2022 Пам’ятка з правилами безпечної поведінки для населення щодо порядку дій у разі виникнення надзвичайних ситуацій техногенного, природного, соціального характеру

    ...

  • 01.01.2022 ЗнаЇмо - коли ми знаємо, що їмо

     З 1 січня 2022 року запроваджено оновлене меню для учнів. Ключовою особливістю змін став перехід до більш здорового харчування: менше цукру, солі, хліба, жирів та субпродуктів. У  меню враховані нові норми, за якими потрібно збільшити кількість споживання молока та кисломолочних продуктів, м’яса, риби, свіжих овочів і фруктів. Близько 75% у меню – продукти рослинного походження: овочі, салати, злакові, фрукти та ягоди...

  • 01.01.2022 ЗНО 2021

     https://www.znonasharu.org.ua/tests...

  • 08.12.2021 «Абітурієнти з тимчасово окупованих територій. Вибір на користь України»

      wym-1638962328921...

  • 12.11.2021 ТЕМПЕРАТУРНИЙ РЕЖИМ

    Температурний режим Сьогодні в нашому навчальному закладі середня температура повітря +19°С....